New car


Mina värdföräldrar har alltså köpt en bil som är min här sålänge jag är deras Au Pair! Hur gulligt? En helt ny och fräsch Honda Civic som min värdpappa hämtade hem imorse. Den är såå skön att köra. Dem är SÅ fina som gör detta för mig, det är liksom inte ett "krav" att alla Au pairer har en egen bil men nu har min värdmamma en, jag har en och min värdpappa en så vi slipper dela. Såå glad. Gissa om jag har åkt runt halva dagen i den bara för att den är så skön att köra? Haha

The barn w girls from Austria

Godkväll (eller godmorgon på er swedish peeps). Jag har precis kommit hem från en urmysig middag med två nyfunna au pair vänner från Österrike. De var så trevliga!! Vi skulle egentligen till Bartaco men det var så smockat så vi åkte dit och vände i dörren haha. Vi tog istället en varsin kalkonhamburgare med sötpotatischips och mayo på the barn. Så gott!
 
I bilen mellan restaurangerna hade tjejerna disskuterat min ålder och sen när vi satt vid bordet på the barn gissade de båda två att jag var 24år (??) haha. Riktigt så gammal är jag icke haha. En annan sak som vi pratade om var vad de förknippade Sverige med respektive vad jag förknippar Österrike med. Det de visste kom från Sverige var IKEA, Swedish house Maffia, Volvo, H&M och sen förknippade dem med att det är dyrt i Sverige. Och när dem frågade mig om Österrike var mitt svar ehhh jag vet att det finns grym skidåkning men inte mer än så haha. Fick dock reda på att dem också är kända för deras öl, att världscupen ofta hålls där och att Mozart kommer från Österrike. Där ser man!
 
Nu är det läggdags och imorgon är jag ledig hela dagen vilket ska bli så skönt. På agendan står sovmorgon, en sväng till mallet och så ska förmodligen mina värdföräldrar åka och hämta hem en bil till mig(!!!). Gah!! Mer om det imorgon. Later

Downtown thursday

Idag började jag jobba klockan 15, så jag hade halva dagen ledig. Jätteskönt! Jag började dagen med frukost, 20 min intervaller på löpbandet och fix innan jag tog mig ner till downtown. 
Drog en lunch på The Granola bar. Sötpotatischipsen var supergoda!! Allt på deras meny låter i princip gott enligt mig. Så bra ställe!!
Banana Republic hade grym rea och jag kom hem med ett par jättefina svarta kostym/cigarettbyxor och en poncho. Jag vet inte hur länge jag letat efter dem perfekta kostymbyxorna utan att ha hittat ett par, men idag hittade jag äntligen de perfekta! Har så långa ben så det har varit det största problemet med att hitta ett par haha... I bakgrunden av bilden ser ni den fina tavlan som jag fick i avskedspresent av mina bästisar.<3
Tog sen en te och satte mig på starbucks för skype med la familia.<3
Och så har jag jobbat eftermiddag/kväll idag. Tjejerna har varit så snälla ikväll och allt har verligen flytit på. Så nu sitter jag här nere i vardagsrummet och kollar på American Idol. 
 
Imorgon är det fredag och då jobbar jag 08.30-16.30 innan jag tar helg! Är ledig hela helgen så det ska bli skönt. Planerna är lite oklara men det ska iallafall hinnas med en middag med en au pair som jag aldrig träffat förut och någon sväng in till NYC. Trevlig helg på er, kraaaam.